ABOUT US

ABOUT SARANDA REAL ESTATE

Ne jemi ekip konsulte mbi pasuritë e patundshme. Objektivi ynë kryesor është që tju ndihmojë të gjeni pronën e ëndrrave tuaja shpejt dhe me efikasitet. Ne kemi inspektuar të gjitha shtëpitë dhe apartamentet në ofertë, si dhe rrethanat e tyre në detaje. Për shkak të kërkesës së lartë dhe vlerave premtuese rishitjeje, ne kemi vënë fokus të veçantë pronat në Saranda. Pronat tona janë zgjedhur për ju bazuar në atraktivitetin e vendndodhjes dhe cilësinë e tyre përkatëse të ndërtimit. Ekipi ynë do t'ju ofrojë ndihmën lokale dhe mbështetjen në lidhje me shërbimet noteriale, si dhe aspektet financiare të blerjes të pronës. Duke përdorur përvojën tonë, ne do t'ju ofrojme udhëzime dhe këshilla gjatë tërë procesit - nga hetimi fillestar për blerjen ... madje edhe më vonë. Për të bërë procesin e blerjes sa me te lehtë të jetë e mundur, ne do të organizojme vizita në pronat e zgjedhjes suaj në Sarandë

Pasi ju të gjeni pronen juaj ,ne do t'ju ndihmojme me këshillat e ekspertëve në procesin kontraktuale. Nuk është e pazakontë për klientët tanë të fluturojnë në shtëpi me çelësat e pronës se sapo blerë. Nëse ju tashmë keni një ide shumë të mirë në lidhje me madhësinë, orendi dhe vendndodhjen e shtëpisë suaj, ajo cka është me e mira për tju na telefononi direkt, në mënyrë që ne te mund tju bëjme një ofertë konkrete.
Sigurimi i pronës.
Në bashkëpunim me kompanitë më të mëdha të sigurimit të ofrojë sigurim të plotë të pronës tuaj me kushtet më ideale dhe primet e ulët.
Rinovim.
Saranda Real ka inxhinierë me përvojë, arkitektë dhe teknikë që t'ju ofrojë metoda të reja në lidhje me rinovimin e pronës që ju zgjidhni për të blerë, nëse ajo është shtëpia juaj ose biznesi juaj.
Menaxhimi i Pronës.
Për të siguruar klientët tanë të ardhura të kënaqshme, dhenien me qira te pronës për aq kohë sa ajo nuk doni ta perdorni ate
Mobilje - Mobilje, pajisje shtëpiake.
Duke kërkuar me të mirën dhe nje komoditet më të plotë pr ju ne kemi bërë bashkëpunimin me mobilerite dhe pajisjeve shtëpiake me oferta për ju në çmimet me te ulëta te tregut.
Dekorimi.
Zyra jonë e pasurive të paluajtshme duke kombinuar te dyja, përvojën dhe monitorimin e vazhdueshëm të tendencave të reja do të dekoroj hapësirë ​​tuaj sipas nevojave tuaja dhe aspiratave. Duke ju paraqitur ju një shumëllojshmëri të opsioneve të dekoruar ne jemi të sigurt që ju do të kini rezultatin më të mirë dhe hapësira ​​ juaj do të jetë ideale, funksionale dhe do paraqese personalitetin tuaj.
Akomodimi. Në rast se ju dëshironi të vizitoni një nga pronat tona larg nga qyteti ku jetoni ne mund të kujdesemi për prenotim e një dhomë hoteli dhe makine me qera nëse është e nevojshme.

Words from our CEO

I would be glad to meet you in our office in Saranda! Constantly growing demands for real estate in Saranda, and he knows better than to Saranda because is born and raised in Saranda, the administrator of Saranda Real Estate.

CEO Romeo Dhima